2410251687 6984436535 1ο χλμ. Τυρνάβου - Αμπελώνα, Λάρισα
hero image
banner imagebanner image
 
 
 ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ 
Ice Stores | Παραγωγή & Εμπορία Πάγου Λάρισα

Η επιχείρησή μας “Παγοποιεία Μπασδέκης” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιό συγκεκριμένα στον Αμπελώνα, δραστηριοποιείται από το 1996 με την παραγωγή και εμπορία πάγου εξυπηρετώντας άμεσα και οικονομικα επιχειρήσεις στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.

Διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον, 7 φορτηγάκια ψυγεία καθώς και έμπειρο προσωπικό η επιχείρησή μας μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας για παγάκια και πάγο.

Η επιχείρησή μας είναι η μοναδική στην Θεσσαλία που διαθέτει αυτόματη γραμμή παραγωγής η οποία μας δίνει την δυνατότητα να παράγουμε ημερησίως ένα μεγάλο αριθμό από παγάκια και πάγο. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε κάθε παραγγελία σας είτε πρόκειται για χονδρική είτε για λιανική πώληση.

 

 

 
Με τα ιδιωτικά μας φορτηγάκια - ψυγεία, αναλαμβάνουμε την δωρεάν και άμεση μεταφορά της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Από την ημέρα που δημιουργήθηκε η επιχείρησή μας έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, κάτι που φαίνεται από την γρήγορη ανάπτυξη της.

Δίνοντας έμφαση στην σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η επιχείρησή μας καταφέρνει να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη. Η γρήγορη εξυπηρέτηση, η συνέπεια, η ποιότητα και οι σταθερές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που οι πελάτες μας μάς ξανά προτιμούν και μας προτείνουν.
Τέλος, η επιχείρησή μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας ΚΡΙ-ΚΡΙ για όλο τον νομό Λάρισας.

Γνωρίζοντας ότι τα παγάκια είναι αναγκαίο προϊόν για την καθημερινή λειτουργία κάθε επιχείρησής, η επιχείρησή μας, έχει ως κύριο στό την διαρκεί ανάπτυξή της αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.


 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ 
μαζί μας για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία.